DDD Trending v potravinářských provozech
Kde jinde než v potravinářských provozech je důležité zajistit deratizaci, dezinsekci i dezinfekci? Hmyz i hlodavci jsou neoddiskutovatelně přenašeči mnohých nepříjemných i závažných chorob. Při čištění a sanitaci potravinářských provozů jsou na nás všeobecně kladeny vysoké nároky na hygienu a bakteriologickou čistotu. Toho lze dosáhnout právě kombinací DDD (deratizace, dezinsekce a dezinfekce).
Součástí DDD v potravinářských provozech je zpracování agendy, která je nutná pro prokázání dodržování norem EU. Součástí této agendy bývají protokoly o provedení deratizačních, dezinsekčních a dezinfekčních prací, evidenční záznamy o výskytu škůdců, půdorysná schémata s označením deratizačních staniček, vyhodnocení monitorování výskytu hmyzu i hlodavců v areálu firmy, bezpečnostní listy k přípravkům apod. Tato agenda je nezbytná např. během auditu společnosti (nejen institucí, ale i zákazníkem společnosti).
V případě zájmu o zajištění DDD v potravinářství nás neváhejte kontaktovat. Rozsah i cenové rozpětí záleží na domluvě a náročnosti prací.